mountainflow - logo eco-wax

mountainFlOW is een klein gepassioneerd merk afkomstig uit Aspen, Colorado. In de winter op de ski’s, in de zomer schredden over de trails.

In 2016 is mountainFLOW opgericht. Met de eco-wax hebben ze een succesvol product op de markt geïntroduceerd in de ski wereld, hun eco-wax.

Zij realiseerden zich dat eco-friendly wax vrij zeldzaam was in de ski industrie. In 2017 zijn ze begonnen met het testen met plantaardige wax. De ontwikkeling van een product dat makkelijk toepasbaar is en niet schadelijk voor het milieu was hun missie.

Na 2 jaar R&D en meer dan 200 samenstellingen is een productrange van plantaardige wax tot stand gekomen die dezelfde werking heeft als de conventionele, petrochemische wax.

Inmiddels is het assortiment uitgebreid met ook producten voor de fiets industrie. De gedachte is gelijk, of je nou van de pistes naar beneden raast of in de zomer over de trails rijdt, je wilt geen sporen achterlaten in de natuur.

De producten die mountainFLOW gebruikt zijn allemaal “plant based”. De verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic.

Leverancier: Mountainflow.com